Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Foto's: ijsbeer in Diergaarde Blijdorp vermomt zich als bruine beer

28-11-2021, 15.20 uurBeeld: Johanna Kok

Een bezoeker van Diergaarde Blijdorp heeft een bijzonder tafereel op de gevoelige plaat vast weten te leggen. Johanna Kok was getuige van een opvallende metamorfose bij ijsbeermannetje Wolodja.

Ze fotografeerde hoe de ijsbeer uitbundig begon te rollen in de modder, met als gevolg dat het witte dier langzaam maar zeker bruin werd. Zo kon het gebeuren dat Wolodja na verloop van tijd sprekend leek op een bruine beer.

Beelden van de komische transformatie verschenen in de Facebook-groep Blijdorper Bende. De ijsbeer werd geboren in Berlijn. Het dier verhuisde in 2019 van Ouwehands Dierenpark naar de Rotterdamse dierentuin.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be