Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-theatershow Caro wordt vervroegd vanwege coronaregels

02-12-2021, 19.57 uur

De Efteling kiest ervoor om theatershow Caro voorlopig 's middags op te voeren in plaats van 's avonds. Voorstellingen die de komende weken om 18.30 uur zouden beginnen, worden verplaatst naar 15.30 uur. Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings.

In Nederland is momenteel een avondlockdown actief: niet-essentiële sectoren moeten om 17.00 uur gesloten zijn, in de hoop het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Om die reden is het niet mogelijk om Caro 's avonds te vertonen. Vooralsnog gelden de huidige coronaregels tot zondag 19 december.

Door Caro om 15.30 uur te starten, kan de productie in het Efteling Theater toch blijven draaien. De eerstvolgende shows zijn te zien op zaterdag 4, zondag 5, zaterdag 11 en zondag 12 december. Er moeten aparte tickets voor gekocht worden. Die kosten 25 euro voor daggasten en 10 euro voor verblijfsgasten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be