Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Black Friday: jaarabonnement Slagharen nu goedkoper dan één Efteling-ticket

26-11-2021, 15.19 uur

Attractiepark Slagharen stunt met de prijzen ter gelegenheid van Black Friday. Een jaarabonnement op het Overijsselse pretpark kost tijdelijk 39,90 euro per persoon. Dat is goedkoper dan één regulier entreebewijs voor de Efteling. Voor een Efteling-kaartje moet tegenwoordig 45 euro afgerekend worden, plus 12,50 euro voor een parkeerplek.

Het voordelige Slagharen-abonnement is direct geldig en loopt ruim een jaar, tot en met 9 januari 2023. Wie in de Black Friday-periode een pas bestelt, ontvangt bovendien twee gratis toegangskaarten voor vrienden, familie of kennissen. Die tickets kunnen gebruikt worden tot en met 31 mei 2022.

Jaarkaarthouders krijgen bovendien een gratis snackmenu en 15 procent korting op restaurants, winkels en overnachtingen. Ze mogen daarnaast gratis parkeren. De aanbieding geldt tot en met dinsdag 30 november. Een Zilver-abonnement kost dan 39,90 euro in plaats van 51,90 euro.

Bobbejaanland
Wie liever een Goud-abonnement heeft, rekent nu 59,90 euro af in plaats van 79,90 euro. Met de Goud-variant krijgen abonnees ook 50 procent korting op entreetickets voor maximaal vijf personen, gratis toegang voor opa en oma en vijf keer gratis toegang tot zusterparken Movie Park Germany, Bobbejaanland en Belantis.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be