Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Sprookjesfiguur Grietje kaal gespot in de Efteling

25-11-2021, 20.09 uurBeeld: @Magicalscreens

Efteling-bewoonster Grietje, bekend van het sprookje van Hans en Grietje, verscheen vandaag plotseling met een ongebruikelijk uiterlijk. Het leek erop alsof iemand het sprookjesfiguur te lijf was gegaan met een tondeuse.

Normaal gesproken draagt Grietje een rood mutsje, waar twee vlechtjes onder vandaan komen. Doordat het mutsje ontbrak, troffen Efteling-bezoekers naast het beroemde snoephuisje in het Sprookjesbos plots een kaal meisje aan.

"Grietje heeft het een beetje koud denk ik?", schreef een passant op Twitter. De Efteling belooft dat het zusje van Hans zo spoedig mogelijk geholpen wordt. "We brengen haar snel een nieuwe wintermuts", laat het park weten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be