Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Lange rijen bij geldautomaten Disneyland Paris door pinstoring

24-11-2021, 23.55 uurBeeld: @DLPReport, @ED92Magic

Bezoekers van Disneyland Paris hebben vandaag niet alleen moeten wachten voor attracties en restaurants, maar ook voor geldautomaten. Door een urenlange pinstoring was het niet mogelijk om met een creditcard of andere bankpassen te betalen.

Wie geen contant geld op zak had, was aangewezen op pinautomaten. Die zijn te vinden in Adventureland en Discoveryland in het Disneyland Park, op entreeplein Place des Frères Lumières in het Walt Disney Studios Park en bij Billy Bob's Country Western Saloon in Disney Village.

Tot overmaat van ramp was de automaat in Disney Village buiten gebruik. Op de andere plekken ontstonden lange rijen, blijkt uit foto's op social media. De storing begon 's ochtends, nog vóór de Disney-parken om 09.30 uur de poorten openden. Pas 's avonds na 18.00 uur konden de problemen verholpen worden.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be