Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Lollige actiefoto: megaknuffels krijgen eigen bootje in Efteling-attractie Fata Morgana

20-11-2021, 19.06 uur

Medewerkers van de Efteling hebben enkele enorme knuffels getrakteerd op een privévaartocht in Fata Morgana. Toen drie Efteling-bezoekers vrijdag met hun gewonnen knuffeldieren wilden instappen, boden personeelsleden voor de grap aan om de beesten een eigen boot te geven.

Dat vertelt Wesley Kwakernaat aan Looopings. Hij won samen met twee andere Efteling-fans vijf gigantische knuffels bij een kermisspel op de Warme Winter Weide. Die moest het drietal de rest van de dag meesjouwen, dus ook in de attracties.

"We hadden veel bekijks en we hebben er erg om gelachen", aldus Kwakernaat. "Veel mensen wilden met de knuffels op de foto."

Actiefoto
Eenmaal in Fata Morgana gingen de knuffels mee, maar wel in een aparte boot. "Een medewerker kwam op het idee, om zo een komische actiefoto te maken. Dat pakte leuk uit. En na afloop stonden de knuffels weer op ons te wachten bij de uitgang."

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be