Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Parc Astérix geeft oppergod Zeus een nieuwe slip: fans kunnen stemmen

20-11-2021, 17.17 uur

Welke onderbroek moet de Griekse oppergod Zeus gaan dragen? Die merkwaardige vraag stelt Parc Astérix aan fans. Het Franse pretpark knapt komende winter de houten achtbaan Tonnerre de Zeus op. Ook een gigantisch standbeeld van Zeus, dat voor de ingang staat, wordt aangepast.

Wie onder het beeld door loopt, kan sinds jaar en dag de slip van Zeus zien zitten. In samenwerking met ondergoedmerk Undiz is Parc Astérix op zoek naar een geschikt nieuw ontwerp voor de onderbroek. Op social media worden drie opties getoond: met kersen, bliksemschichten en badeendjes.

"Tijdens de verbouwing verandert Zeus alles, zelfs zijn onderbroek", meldt Parc Astérix over de ludieke marketingactie. "De goden van Olympus hebben hun krachten gebundeld om een nieuwe slip voor Zeus te creëren. Nu doen ze een beroep op jullie om de mooiste Olympische onderbroek te kiezen. Stem in een flits op je twee favorieten. Zeus rekent op jullie!"

The Gravity Group
Tonnerre de Zeus, gebouwd door het inmiddels verdwenen bedrijf Custom Coasters International, opende in 1997. Voor de renovatie is de Amerikaanse firma The Gravity Group ingeschakeld. Er komen nieuwe treinen. Ook de baan wordt op meerdere plekken gewijzigd. De nieuwe naam luidt Tonnerre 2 Zeus.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Parc Astérix
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be