Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling houdt wildwaterbaan Piraña voor het eerst open tot begin januari

22-11-2021, 13.57 uur

Wie niet bang is om nat te worden, kan ook tijdens de Winter Efteling de golven van wildwaterbaan Piraña trotseren. De waterattractie blijft voor het eerst geopend in december, mits de weersomstandigheden het toelaten. Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings.

In het verleden ging de Piraña halverwege november al dicht voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Dit keer starten de werkzaamheden pas na de kerstvakantie, op maandag 10 januari 2022. De Winter Efteling duurt tot en met zondag 6 februari.

Eigenlijk zou de wildwaterbaan vorig jaar ook operationeel blijven in de kerstvakantie. Halverwege december 2020 moest de Efteling echter de poorten sluiten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Die sluiting duurde uiteindelijk tot 19 mei 2021.

Waterachtbaan
Een andere waterattractie in de Efteling is al langer geopend in december. Sinds eind 2019 kunnen Efteling-bezoekers tot en met de kerstvakantie een ritje maken in De Vliegende Hollander. In het verleden was de waterachtbaan 's winters sowieso dicht.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be