Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland heeft 'grootste kerstmuts van Nederland' tijdens winterseizoen

19-11-2021, 22.56 uur

Toverland heeft een nieuwe blikvanger in het winterseizoen. Tijdens de Magische Winterweken komen bezoekers bij wildwaterbaan Expedition Zork een gigantische kerstmuts tegen. Het Limburgse attractiepark spreekt over "de grootste kerstmuts van Nederland".

De muts werd gedrapeerd over een rots in de vorm van Zork, het monster waar de waterattractie naar vernoemd is. Het enorme kledingstuk is 3,85 meter breed en 2,5 meter hoog. "We wilden dit jaar een unieke eyecatcher introduceren bij de Magische Winterweken", vertelt entertainmentmanager Luke Verhoeven erover.

Toverland is tot en met zondag 9 januari 2022 geopend op alle weekenddagen en in de volledige kerstvakantie. Niet alle themagebieden zijn toegankelijk: bezoekers betreden het park via het Land van Toos, waarna ze Wunderwald en Ithaka kunnen betreden. Port Laguna, de Magische Vallei en Avalon gaan 's winters niet open.

Kersthits
Als extraatje zorgt Toverland voor winterse lekkernijen, decoraties en shows. Lanceerachtbaan Booster Bike wordt omgedoopt tot The Christmas Coaster, met kersthits en bijpassende aankleding. Houten achtbaan Troy is voorzien van ruim een kilometer aan lampjes.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be