Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verkoopt Hollandse snacks: poffertjes en bitterballen

18-11-2021, 14.05 uur

In Disneyland Paris zijn sinds deze week typisch Nederlandse lekkernijen verkrijgbaar. Bij The Old Mill, gelegen in themagebied Fantasyland, staan tegenwoordig Hollandse poffertjes en bitterballen op het menu.

Een portie poffertjes - twaalf stuks - met poedersuiker kost 6 euro. Wie kiest voor poffertjes met Nutella is 6,30 euro kwijt. Er bestaat ook een poffertjesmenu, inclusief een drankje, voor 7,80 euro.

Voor een bakje met vijf bitterballen van rundvlees moet 8,50 euro afgerekend worden. Een portie bitterballen met kaasvulling is 50 eurocent goedkoper.

Molen
The Old Mill ligt tussen doolhof Alice's Curious Labyrinth en boottocht Le Pays des Contes de Fées. Het horecapunt is vormgegeven als een ouderwetse Nederlandse molen. Eerder werden er wafels geserveerd in de vorm van Mickey Mouse.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be