Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand verruilt echte kerstboom voor stalen exemplaar met witte bollen

21-11-2021, 13.12 uur

Phantasialand heeft dit jaar niet gekozen voor een echte kerstboom. Normaal gesproken zet het Duitse attractiepark 's winters een enorme dennenboom neer met versieringen en lampjes. Die staat steevast bij de schaatsbaan achter zweefmolen Wellenflug in themagebied Berlin.

De boom komt ook voortdurend voorbij in promotiemateriaal. Toch wijkt Phantasialand in 2021 af van de traditie. In plaats van een echte kerstboom treffen bezoekers nu een volledig stalen exemplaar aan. Het opvallende witte kunstwerk bestaat uit een puntige constructie met lichtgevende bollen erop.

Wintertraum, zoals het winterseizoen van Phantasialand wordt genoemd, ging zaterdag officieel van start. Het evenement duurt nog tot en met zondag 23 januari 2022. Alleen op 24 en 25 december en 10, 11, 17 en 18 januari blijven de poorten dicht.

Schaatsvoorstelling
Het park is voorzien van lampjes, lichtsculpturen en kerstdecoraties. Er staan deze winter drie shows op het programma: sprookjesvoorstelling Talvia in het Silverado Theatre, acrobatiekshow Der Goldene Faden in het Wintergarten-theater en schaatsvoorstelling Alle Jahre Wieder... in Arena de Fiesta.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be