Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling voegt kermisspellen toe aan Warme Winter Weide: ballen gooien en pinguïns hengelen

16-11-2021, 09.50 uur

De Warme Winter Weide in de Efteling heeft een iets andere opzet gekregen. Net als vorig jaar is de Speelweide getransformeerd tot een winters veld met besneeuwde dennenbomen, kampvuren, kraampjes, een podium, een meet-and-greet en zitgelegenheden. Dit jaar zijn er twee kermisspellen aan toegevoegd.

Bezoekers kunnen ballen gooien bij D'n Gladde Gooi en pinguïns hengelen bij Pinguïn-Pret. Het basketbalspel kost 3 euro voor één bal, 5 euro voor twee ballen en 10 euro voor vijf ballen. Voor het hengelspel moet 5 euro afgerekend worden.

Deelnemers mogen dan drie dobberende pinguïns uit het water vissen. De getallen aan de onderkant van de pinguïns bepalen de grootte van de prijs. Ze zijn genummerd van 1 tot en met 20. "Speel je nog een keer? Tel dan je punten bij elkaar op voor een grotere prijs", valt er te lezen.

Coronabewijs
De Winter Efteling ging maandag van start. Net als in 2020 ontbreekt er een schaatsbaan. Eigenlijk zou het coronabewijs verplicht worden op de Warme Winter Weide. Omdat de Efteling sinds zondag QR-codes scant bij de entree, is dat niet meer nodig.Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be