Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Freizeit-Land Geiselwind

Duits attractiepark schrapt winterseizoen vanwege onzekere coronasituatie

15-11-2021, 10.54 uur

Een attractiepark in de Duitse deelstaat Beieren blijft komende winter onverwachts dicht. Eigenlijk zou Freizeit-Land Geiselwind een speciale winteropenstelling organiseren. De voorbereidingen waren al in volle gang. Toch heeft het management besloten om de opening te schrappen.

"We waren al bezig met het ophangen van kilometerslange kerstverlichting, het opbouwen van de ijsbaan en het samenstellen van het programma", meldt het park in een verklaring op social media.

Sinds 6 november gelden in Beieren echter strengere coronaregels, waardoor bezoekers alleen nog welkom zijn als ze volledig gevaccineerd of recent genezen zijn. Testen is geen optie meer. "En er wordt gesproken over aanvullende maatregelen", weet Freizeit-Land Geiselwind.

Voorjaar
"Vanwege die onzekerheid hebben we met pijn in het hart besloten om het winterseizoen 2021-2022 te annuleren." Bezoekers worden in het voorjaar van 2022 weer welkom geheten. Het 53e seizoen start op zaterdag 9 april.

Meer Freizeit-Land Geiselwind
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be