Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Toch weer strengere regels voor mondkapjes in Disneyland Paris

16-11-2021, 16.44 uur

Disneyland Paris scherpt de regels voor het dragen van mondkapjes toch weer aan. Vorige maand werd bekend dat kinderen van 6 tot 11 jaar geen mondmasker meer hoefden te dragen. Die versoepeling is deze week teruggedraaid.

Sinds maandag 15 november hebben ook kinderen tussen 6 en 11 jaar weer een mondkapje nodig, al wordt er niet streng op gecontroleerd. De maatregel geldt voor de twee Disney-parken en de overdekte locaties in Disney Village. Maskers mogen officieel alleen af tijdens het eten en drinken en bij fotopunten met Disney-figuren.

Verder is het tonen van een coronapas ook verplicht in Disneyland, al wordt er niet gevraagd om identiteitsbewijzen. Afstand houden is niet meer nodig. De karretjes en bootjes van attracties worden momenteel volledig gevuld.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be