Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Looopings kiest nieuwe partner voor merchandise

14-11-2021, 21.36 uur

Looopings gaat in zee met Pretparkwinkel.nl voor het produceren en distribueren van alle officiële Looopings-merchandise. Wie op zoek is naar Looopings-souvenirs, kan daarvoor vanaf nu exclusief terecht op Pretparkwinkel.nl.

Beide partijen werkten het afgelopen jaar al samen voor de productie van een officiële Looopings-pin - die inmiddels uitverkocht is - en luxe Looopings-sokken. Voortaan wordt ook de Looopings-kleding door Pretparkwinkel.nl verzorgd. In de online winkel zijn al verschillende T-shirts en hoodies verkrijgbaar.

"Pretparkwinkel.nl staat voor kwaliteit, met producten voor alle pretparkfans", vertelt eigenaar Nando de Kroon. "Een uitstekende match. En door de volledige merchandise-collectie uit te besteden, is Looopings verzekerd van een betrouwbare partner en een uniek aanbod."

Ludiek
De Looopings-collectie op Pretparkwinkel.nl is ook direct te bekijken via looopings.nl/webshop. Het blijft niet bij pins en kleding, aldus De Kroon. "We werken aan verschillende ludieke items voor de échte fans, waarvan we de eerste heel snel gaan lanceren: net op tijd voor de feestdagen."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be