Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Lampjes en lichteffecten: nieuwe kerstparade Disneyland Paris in het donker

14-11-2021, 13.55 uurBeeld: DLP Dream Plus

De nieuwe kerstparade van Disneyland Paris fungeert ook als een lichtjesparade. Overdag is Mickey's Dazzling Christmas Parade te zien als een reguliere optocht. Na zonsondergang komt de stoet nog een keer voorbij, maar dan met lampjes en bijzondere lichteffecten.

Een video laat zien hoe fonkelende lichtjes de wagens tot leven wekken. Ook in de kostuums van dansers is verlichting verwerkt. Het kerstseizoen van Disneyland loopt tot en met zondag 9 januari 2022.

Het is lang geleden dat Disneyland Paris een speciale lichtjesparade had. Daarvoor moeten we terug naar Disney's Fantillusion, die werd opgevoerd tussen 2003 en 2012.

Stitch
Mickey's Dazzling Christmas Parade bestaat uit vijf paradewagens met bekende Disney-figuren als Mickey Mouse, Minnie Mouse, Stitch, Donald Duck en Tinkelbel. Het is de bedoeling dat de wagens op de route stoppen voor een showelement, maar de afgelopen dagen traden er meermaals technische complicaties op.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be