Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe wintercollectie Efteling: truien en sokken

17-11-2021, 22.07 uur

De Efteling brengt een nieuwe wintercollectie op de markt. Het attractiepark presenteert dit najaar nieuwe warme wintertruien en huissokken in Efteling-stijl. Ze staan in het teken van verschillende muzikale dieren uit het Sprookjesbos.

De Sprookjesbos-bewoners hebben instrumenten vast. Op de voorzijde prijkt een grote eekhoorn met een harp. Fans zullen naast eekhoorns en muisjes ook een lid van het kikkerorkest van De Indische Waterlelies herkennen.

"Wanneer het een koude winterdag is, is het heerlijk om in de wintertrui en huissokken onder een fleecedeken voor de open haard te zitten met een kopje warme chocolademelk", laat de Efteling weten.

Katoen
De katoenen trui, verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL, kost 35 euro. Eind deze maand volgen de sokken. Voor één paar vraagt de Efteling 9 euro. De producten zijn uitsluitend verkrijgbaar in het park.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be