Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park presenteert tijdelijke virtualreality-attractie in winterseizoen

13-11-2021, 19.37 uur

Bezoekers van Europa-Park kunnen deze winter een gratis virtualreality-attractie uitproberen. De botsautobaan Arena of Football is tijdelijk getransformeerd tot Yullbe Go Arena. Daar krijgen ze een vijf minuten durende VR-beleving voorgeschoteld.

Europa-Park heeft sinds vorig jaar een losstaande VR-attractie met de naam Yullbe, in een gebouw naast themahotel Krønasår. De interactieve VR-ervaring in het attractiepark dient als een gratis voorproefje van één van de belevingen: Alpha Mods P.D.

Dat concept draait om de futuristische stad Ultraville. Deelnemers worden onderdeel van een speciale politie-eenheid die met ultramoderne auto's op criminelen jaagt. Het reserveren van de Yullbe Go Arena kan via de Europa-Park-app.

Alpenexpress
De volledige versie, waar bij Yullbe 12 euro per persoon voor afgerekend moet worden, duurt zo'n tien minuten. Sinds 2018 is er al een Alpha Mods-versie van de virtualreality-ervaring bij familieachtbaan Alpenexpress.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be