Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling haalt verwijzing naar dj Hardwell na zes jaar weg

11-11-2021, 18.25 uur

De Efteling heeft een verwijzing naar de wereldberoemde diskjockey Hardwell weggehaald. Sinds september 2015 was bij achtbaan Baron 1898 een bord te vinden met de artiestennaam van de Nederlandse dj. Hardwell, die in het dagelijks leven Robbert van de Corput heet, verzorgde eind juni 2015 de officiële opening van de rollercoaster.

Ook bracht hij een remix uit van de soundtrack van de attractie. Ter gelegenheid van de samenwerking ontwierp de Efteling een affiche voor een fictief optreden. De dj zou zijn muzikale kunsten zogenaamd op 13 oktober 1898 ten gehore brengen "op de picknickweide", samen met "Harmonie Orkest De Montere Kompel".

"Ter gelegenheid van dj Hardwells eerste afdaling in Rijksmijn Baron 1898 op 30 juni j.l.", viel er te lezen op de poster. Van de Corput liet op het bord ook zijn handafdrukken en handtekening achter.

Churros
Ruim zes jaar later heeft de Efteling het bord weggehaald. De reden wordt niet bekendgemaakt. Er wordt nu reclame gemaakt voor 't Melkhuysje, het horecapunt onder de lift van Baron 1898. Daar zijn sinds afgelopen voorjaar churros verkrijgbaar.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be