Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Weer wordt er gedemonstreerd voor het kasteel van Disneyland Paris

09-11-2021, 11.19 uurBeeld: @DLPReport, @ED92Magic

Vakbond CGT laat opnieuw van zich horen in Disneyland Paris. Nietsvermoedende bezoekers die vandaag een magisch dagje uit dachten te hebben, worden geconfronteerd met stakende medewerkers bij het sprookjeskasteel van Doornroosje.

Een deel van Central Plaza - het plein voor Sleeping Beauty Castle - is momenteel afgesloten vanwege de demonstratie. Het gaat om personen in rode hesjes die zwaaien met rode CGT-vlaggen.

Beveiligers doen hun best om ervoor te zorgen dat bezoekers geen foto's maken van de menigte. Dat blijkt knap lastig, omdat heel wat mensen een kiekje van het kasteel willen maken. Bovendien is Disney-figuur Stitch op het plein aanwezig voor een meet-and-greet.

Hotel
De laatste paar weken vinden er regelmatig protestacties plaats in Disneyland Paris. Eerder waren er ook al stakingen bij de ingang van de Disney-parken en Disney's Newport Bay Club Hotel. Pijnpunten zijn de lage salarissen en de hoge werkdruk. Voor morgen is weer een staking aangekondigd.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be