Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris viert Disney+ Day met meet-and-greets en lichtshow

13-11-2021, 02.00 uurBeeld: @ED92Magic

Disney heeft 12 november uitgeroepen tot internationale Disney+ Day. Ook in Disneyland Paris stond men stil bij de themadag rond de bekende streamingdienst. Bezoekers werden vrijdag onder meer getrakteerd op bijzondere meet-and-greets, een speciaal toetje en een lichtshow.

In het Walt Disney Studios Park was voor de gelegenheid de blauwe loper uitgerold. Mickey Mouse en zijn vrienden lieten zich zien in blauwe outfits. Voor alle bezoekers lagen gratis Disney+-buttons klaar.

Verder verschenen gedurende de dag verschillende Disney-figuren die normaal gesproken zelden in Disneyland Paris te ontmoeten zijn. Zo waren er meet-and-greets met personages uit de Pixar-animatiefilms Inside Out, Monsters, Inc. en Up.

Vuurwerk
The Twilight Zone Tower of Terror was het decor van een kleinschalige Disney+-lichtshow met videoprojecties en vuurwerk. Het kasteel van Doornroosje werd 's avonds blauw uitgelicht, net als verschillende iconische gebouwen in de Amerikaanse Disney-parken.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be