Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Video: scare actors Walibi Belgium leven zich uit op laatste halloweenavond

08-11-2021, 00.56 uur

Scare actors van Walibi Belgium hebben alle remmen losgegooid op de laatste halloweenavond van het jaar. Om het halloweenseizoen in stijl af te sluiten, zorgden de acteurs 's avonds voor een bijzonder schouwspel in één van de drie scare zones.

Videobeelden van Facebook-pagina Fan Club Walibi laten zien hoe de personages uit het gebied Rebellion Land plotseling het zombiegedeelte Last Shelter binnenvallen, gewapend met kettingzagen en knuppels. Ze worden bijgestaan door een vuurspuwer.

Omstanders kijken toe terwijl de zombies één voor één worden uitgeschakeld door de agressieve bendeleden van Rebellion Land. Acteurs laten zich over de decors en op de grond vallen. Uiteindelijk gaan de gangsters er triomfantelijk vandoor met een groene kist. Ze laten de zombies verslagen achter.

Uitverkocht
Normaal gesproken staan Last Shelter en Rebellion Land volledig los van elkaar. De halloweenperiode van Walibi Belgium duurde tot en met gisteren. Op zaterdag 6 november vond de laatste avondopenstelling van het jaar plaats, tot 22.00 uur. Het park was volledig uitverkocht.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be