Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Gigantische wachtrij bij Efteling-attractie Droomvlucht door technisch probleem

07-11-2021, 17.31 uurBeeld: @jeroen_twee

Bezoekers van de Efteling moeten vandaag een hoop geduld hebben als ze een ritje willen maken in Droomvlucht. Vanwege een technisch probleem draait de darkride momenteel op halve capaciteit. De helft van alle bakjes blijft leeg.

De karretjes van Droomvlucht gaan per twee door de attractie. Van alle gondelparen wordt het achterste bakje op dit moment niet gebruikt. Daardoor loopt de wachttijd behoorlijk op.

Vanmiddag stonden bezoekers bijna twee uur in de rij voor een ritje van zes minuten. Bij de andere grote attracties in het park is het een stuk rustiger, met wachttijden van gemiddeld een half uur.

Uitstapband
Volgens een woordvoerder van de Efteling zijn de achterste Droomvlucht-gondels tijdelijk niet toegankelijk vanwege "een technisch probleem bij de uitstapband". Het is de bedoeling om het mankement snel te verhelpen. "Dit wordt morgen gerepareerd."

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be