Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Energylandia

Energylandia deelt video-animatie van nieuw themagebied Sweet Valley

07-11-2021, 13.49 uur

Een video-animatie laat zien wat bezoekers kunnen verwachten van Sweet Valley, het nieuwe themagebied van Energylandia. Het Poolse pretpark investeert in een themadeel dat in het teken staat van snoep en andere lekkernijen, met twee familieachtbanen. In totaal komen er tien attracties.

De mijntrein Choco Chip Creek maakt al testritten. Afgelopen maand werd bekend dat Energylandia een tweede rollercoaster toevoegt aan het gebied: Honey Harbour. Daarmee telt Energylandia straks in totaal negentien achtbanen. Beide exemplaren komen uit de fabriek van de Nederlandse leverancier Vekoma.

De andere attracties in Sweet Valley krijgen namen als Candy Carousel, Crazy Born, Choco Valley Mini Tour, Lollypop Farm, Tree Grove en Tea and Treats. Voor het ontwerp werd het Nederlandse bedrijf Jora Vision ingeschakeld. In een latere fase wil men een multifunctioneel complex met een theater en een restaurant toevoegen: Sweet Valley Town Hall.

Meer Energylandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be