Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mirabilandia

Italiaans pretpark laat bezoekers op de pof naar binnen

07-11-2021, 12.43 uur

Bezoekers van het Italiaanse pretpark Mirabilandia hoeven hun tickets en hotelrekeningen niet meer direct te voldoen. Via de dienst Scalapay is het mogelijk om in drie termijnen te betalen.

Scalapay schiet de rekening voor, waardoor Mirabilandia niet op het geld hoeft te wachten. Bezoekers betalen tijdens het boeken van hun kaartjes of hotel slechts een derde van het totaalbedrag. De resterende som wordt vervolgens in twee maandelijkse termijnen afgeschreven.

Als dat allemaal goed gaat, zijn gasten geen rente verschuldigd. Wie te laat over de brug komt, betaalt minimaal 6 euro boete. Het park besloot in aanloop naar het halloweenseizoen met de betaalservice samen te gaan werken.

Betaalbaarder
"Nu kopen en later betalen wordt steeds aantrekkelijker voor consumenten", zegt een woordvoerster van Mirabilandia. "Dankzij Scalapay is Halloween nu nog betaalbaarder voor iedereen."

Scalapay haalde Mirabilandia over met een eigen onderzoek. Daaruit zou blijken dat 60 procent van de Italianen vaker naar een pretpark gaat als ze gespreid kunnen betalen. 63 procent zou sneller geneigd zijn om een abonnement af te sluiten. Liefst 74 procent zegt eerder een hotelarrangement te boeken als dat op de pof kan.

Meer Mirabilandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be