Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Gardaland blijft voor het eerst open tussen Halloween en Kerstmis

06-11-2021, 13.31 uur

Pretpark Gardaland, gelegen aan het Italiaanse Gardameer, verlengt het seizoen. Normaal gaat het park dicht tussen de halloween- en kerstperiode. Nu kunnen bezoekers ook op alle zaterdagen en zondagen in november terecht in het attractiepark.

In de weekenden van 6 en 7, 13 en 14, 20 en 21 en 27 en 28 november vindt het familie-evenement Prezzemolo & Friends plaats. Een deel van het park is geopend, van 10.00 tot 17.00 uur. De focus ligt op kindvriendelijke activiteiten, meet-and-greets en shows.

Toch zijn er ook een hoop grote attracties geopend, waaronder wildwaterbaan Jungle Rapids, mijntrein Mammut, waterachtbaan Fuga da Atlantide, suspended coaster Blue Tornado, draaiend huis Magic House, wing coaster Raptor, dive coaster Oblivion, vrijevaltoren Space Vertigo en uitkijktornen Flying Island.

Legoland
Het gedeelte van het park met loopingachtbaan Shaman, boomstambaan Colorado Boat en spinning coaster Kung Fu Panda Master blijft dicht. Kaartjes voor Prezzemolo & Friends zijn inclusief toegang tot het overdekte zeeaquarium Sea Life en miniatuurstad Miniland in het nieuwe Legoland Water Park.

Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be