Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Video: man probeert trompet te spelen in achtbanen Duinrell

06-11-2021, 10.35 uurBeeld: @d.jefff

Trompettist Jeffrey Parmentier is een bijzondere uitdaging aangegaan in Duinrell. Hij had zijn volgers op social media beloofd om een keer trompet te gaan spelen in een achtbaan. Die kans kreeg hij onlangs in het Wassenaarse attractiepark.

In filmpjes op zijn Instagram-account is te zien hoe Parmentier - ook wel bekend als DJ-Djeff - zijn trompet gebruikt in de 15 meter hoge familieachtbaan Dragonfly en de 22 meter hoge loopingachtbaan Falcon.

In Dragonfly brengt de trompettist de melodie van Pirates of the Caribbean ten gehore. Tijdens een ritje in Falcon probeert hij achtereenvolgens Viva Hollandia van Wolter Kroes en Animals van Martin Garrix te spelen. Dat blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan: zodra de achtbaantrein vaart maakt, is het haast onmogelijk om nog geluid uit het instrument te krijgen.

Vette ervaring
Dat leidt tot een hoop hilariteit in de karretjes. Parmentier heeft naar eigen zeggen een topdag gehad. "Wat was dit vet om te doen!", schrijft hij. "Thanks Duinrell voor deze hele vette ervaring!"Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be