Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tivoli Sariola

Monsterlijke hardrockband Lordi heeft een eigen spookhuis

15-05-2023, 23.59 uur

De Finse hardrockband Lordi heeft tegenwoordig een eigen spookhuis. Bezoekers van een reizend pretpark in Finland kunnen een ritje maken in de Lordi Ghost Train, een spookhuis dat in het teken staat van het repertoire van de monsterlijke groep. De attractie vormde ook al het decor van een videoclip.

Lordi is bekend geworden dankzij het winnen van het Eurovisiesongfestival van 2006, met het nummer Hard Rock Hallelujah. In 2021 verscheen de muziekvideo Borderline, opgenomen op het terrein van het Finse reizende attractiepark Tivoli Sariola. Speciaal voor de clip werd een bestaand spookhuis met de naam Demon House getransformeerd tot Lordi Ghost Train.

Op de façade staan sindsdien onheilspellende schilderingen gebaseerd op nummers en personages en oud-personages van de band. Ook het Lordi-logo is zichtbaar. De lichtgevende geveltekst Fresh Blood Bank bleef staan. Tivoli omarmde de aanpassing: vanaf 2022 wordt de attractie daadwerkelijk Lordi Ghost Train genoemd.

Handtekeningensessie
Het afgelopen jaar heeft men ook de binnenscènes stap voor stap vernieuwd, om bij het nieuwe Lordi-thema te passen. Inmiddels zijn alle aanpassingen gereed en kan iedereen de Lordi-attractie in volle glorie aanschouwen. De band zelf was in september vorig jaar nog aanwezig bij het spookhuis voor een handtekeningensessie.Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be