Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris maakt abonnementen duurder: jaarkaart voor 479 euro

04-11-2021, 12.34 uurBeeld: @kimbeurles_tartines

Een abonnement op Disneyland Paris is duurder geworden. Vanaf vandaag hanteert Disney hogere tarieven voor alle vier de abonnementsvormen. Een Infinity-jaarkaart, goed voor een jaar lang toegang zonder beperkingen, kost voortaan 479 euro.

Dat is 30 euro meer dan voorheen. Voor een Magic Plus-pas, die op 350 dagen in het jaar gebruikt kan worden, moet nu 329 euro betaald worden in plaats van 299 euro. De prijs van een Magic Flex-abonnement, geldig op driehonderd dagen in het jaar, steeg van 259 euro naar 299 euro.

De goedkoopste pas Discovery kost vanaf vandaag 209 euro in plaats van 179 euro. Daarmee mogen abonnementhouders op slechts 150 geselecteerde dagen naar binnen: bijna alle weekenden en vakanties vallen dan af. Parkeren zit er niet bij inbegrepen, bij de andere drie abonnementen wel.

Reserveringen
De nieuwe tarieven zijn geldig tot eind maart 2022. Vanwege de coronacrisis moeten abonnementhouders een bezoek aan de Disney-parken vooraf online reserveren. Iedere abonnee kan maximaal drie reserveringen tegelijk maken. Populaire dagen zitten snel vol.

De prijzen van vriendentickets blijven vooralsnog ongewijzigd: die kosten 37 euro in het laagseizoen en 52 euro in het hoogseizoen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be