Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Foto: Studio 100-helden op vernieuwde entree Plopsaland De Panne

04-11-2021, 07.34 uurBeeld: Mr.Themeparkfans

Plopsaland De Panne heeft een vernieuwde ingang. Op een nieuw doek boven de hoofdentree prijken de silhouetten van de beroemdste Studio 100-figuren. Achtereenvolgens zijn dat Mega Mindy, Bumba, Heidi, Wickie de Viking, Maya de Bij, Samson, twee kabouters uit Kabouter Plop en Piet Piraat.

Nadat het vorige zeil tijdens een zware storm losraakte, besloot het Vlaamse attractiepark een nieuw doek te laten maken. Dat hangt inmiddels op zijn plek. Volgens een woordvoerder is het ontwerp, met een paars-blauwe sterrenhemel, speciaal bedoeld voor het winterseizoen.

Opvallende afwezige is K3. Zangeressen Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn zijn momenteel op zoek naar een vervanger voor Klaasje Meijer. Zij is vertrokken bij de popgroep. Ook de merken Prinsessia, Kaatje van Ketnet en ROX, die in het verleden wel een plekje op de ingang hadden bemachtigd, ontbreken.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be