Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Vandalen beschadigen botsauto en trampolines op Vlaamse kermis

03-11-2021, 15.26 uurBeeld: RTV

Vandalen hebben flink huisgehouden op de kermis in het Vlaamse gehucht Millegem, ten oosten van Antwerpen. Het afgelopen weekend raakte een botsauto beschadigd en werden er drie trampolines kapotgesneden. Dat melden regionale media.

De botsauto verdween zaterdagnacht. Na enkele tips op sociale media vond eigenaar Tommy Renaut hem maandag terug op zo'n 2 kilometer van de kermis. Het karretje was natgeregend en zat vol vuil. Ook bleek de onderkant beschadigd. De reparatie gaat naar verwachting 1000 euro kosten.

Maandagochtend ontdekte Franky Drutti dat drie van zijn vier trampolines kapotgesneden waren. Hij had slechts één reservedoek liggen en draait voorlopig dus op halve kracht. Het is de tweede keer in zeventien jaar tijd dat zijn trampolines eraan moesten geloven. Drutti denkt dat verveelde jongeren verantwoordelijk zijn voor het vandalisme.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be