Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Deutschland Resort

Duits Legoland investeert 14 miljoen euro in 72 Ninjago-kamers

03-11-2021, 17.16 uur

Het vakantiedorp van attractiepark Legoland Deutschland wordt volgend jaar uitgebreid met een Ninjago-wijk. Die bestaat uit 72 familiekamers. Het park zelf heeft al een gebied dat in het teken staat van de helden Kai, Cole, Jay, Zane, Nya en Lloyd.

De vier nieuwe gebouwen worden opgetrokken in Aziatische stijl en tellen elk twee verdiepingen. De kamers zijn 27 vierkante meter groot en bieden ruimte aan vier gasten. Er komt een aparte slaapkamer voor kinderen, die eruitziet als een diamantgrot. Daarin waken Lloyd en Kai over een waardevolle schat.

Ook kunnen de kleintjes aan de slag met een Lego-bouwplaat. Alle verblijven hebben verder een eigen terras of balkon. Twaalf oude vakantiehuizen met een piratenthema moeten wijken voor de nieuwbouw. 36 andere accommodaties worden ingrijpend gerenoveerd. In totaal kost het project ruim 14 miljoen euro.

Pinksteren
Volgens de directie van Legoland Deutschland bleek uit onderzoek dat veel gasten graag willen overnachten in een Ninjago-wereld. De nieuwe kamers zijn vanaf Pinksteren volgend jaar te boeken. Na deze uitbreiding ligt de totale capaciteit van het vakantiedorp op 2836 personen per nacht.

Meer Legoland Deutschland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be