Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Directeur Attractiepark Slagharen neemt eerste ingelijste Looopings-artikel in ontvangst

03-12-2021, 22.01 uur

Dave Storm, de directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen, is de trotse eigenaar van een ingelijst Looopings-artikel. In samenwerking met Pretparkwinkel.nl ontwikkelde Looopings de mogelijkheid om zelf een gepersonaliseerd nieuwsbericht te bestellen, voor aan de muur. Het eerste exemplaar werd deze week geschonken aan Storm.

"Iedereen kan nu zelf een Looopings-bericht bedenken en laten maken, met een titel en een foto naar keuze", vertelt initiatiefnemer Nando de Kroon van Pretparkwinkel.nl. "Dat wordt vervolgens thuis geleverd in een strakke lijst. Het ultieme kerstcadeau voor pretparkfans: zij kunnen nu helemaal losgaan met lollige titels en komische foto's."

Zo kreeg pretparkbaas Storm een artikel uitgereikt met de melige kop: 'Attractiepark Slagharen uitgeroepen tot beste attractiepark van Slagharen'. Het ludieke souvenir heeft een plekje gekregen in zijn thuiswerkkantoor, aldus de directeur.

Certificaat
Eén ingelijst Looopings-artikel, te bestellen via Pretparkwinkel.nl, kost 24,95 euro. Het nieuwsbericht wordt geleverd in een aluminium lijst van 32 bij 32 centimeter, inclusief een officieel 'Certificaat van Nepheid'. De bezorging vindt plaats binnen één tot vijf werkdagen.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be