Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Scare Me

Bezoeker raakt telefoon kwijt in spookhuis: scare actor gaat los

01-11-2021, 23.51 uur

Raak je telefoon niet kwijt in een spookhuis. Dat is de boodschap van een bezoeker van horror-evenement Scare Me in Almere. In een komisch TikTok-filmpje laat ze zien wat er gebeurde toen ze haar smartphone verloor tijdens een bezoek aan Kill It, een interactief doolhof met scare actors.

In Kill It worden bezoekers opgejaagd door hysterische, angstaanjagende clowns. Een acteur die het mobieltje vond, besloot eerst even te spelen met de camerafunctie voordat hij de telefoon inleverde.

Toen de vrouw na afloop haar digitale fotoalbum opende, bleek dat de gruwelclown zich behoorlijk had uitgeleefd. Het resultaat is te zien in een korte TikTok-video.

Horrorbelevingen
Scare Me duurt nog tot en met zaterdag 13 november. Het evenement bestaat dit najaar uit zes verschillende horrorbelevingen. Naast Kill It zijn dat The Mansion, Writer's Block, Baku, Pirates Adventure en The Ride.Meer Scare Me
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be