Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Walibi-directrice speelt voor scare actor tijdens laatste halloweenavond

01-11-2021, 03.09 uur

Mascha Taminiau, de directrice van Walibi Holland, heeft zichzelf zondagavond van een totaal andere kant laten zien. Op de laatste avond van de Halloween Fright Nights 2021 hielp ze een handje mee als scare actor in één van de scare zones.

Bezoekers konden de directrice tegenkomen in Pirate's Cove, het piratengebied bij waterbaan Crazy River. Daar vertolkte ze de rol van scheepsdame. Taminiau speelde ongeveer een kwartier mee. De Fright Nights duren van 18.00 tot 23.00 uur.

Het is niet voor het eerst dat de Walibi-bazin zich liet omtoveren tot scare actor. Tijdens voorgaande edities was ze al eens geest in spookhuis Jefferson Manor en caravanbewoonster in walkthrough Campsite of Carnage.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be