Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Regen speelt Walibi Holland parten: auto's vast in de modder en onderkoelde acteurs

01-11-2021, 03.38 uur

Aanhoudende regenbuien hebben zondagavond voor problemen gezorgd in Walibi Holland. Tijdens de laatste avond van de Halloween Fright Nights regende het zo hard dat een hoop acteurs uitvielen. Eén van de halloweenattracties moest tijdelijk gesloten worden vanwege wateroverlast. Bovendien kwamen auto's vast te staan op de parkeerplaats.

Toen de halloweenavond om 18.00 uur losbarstte, kwam het met bakken uit de hemel. Veel scare actors hadden het na verloop van tijd zo koud dat ze noodgedwongen moesten opgeven. Sommige acteurs kampten zelfs met onderkoelingsverschijnselen. Daardoor bleef er in de scare zones uiteindelijk slechts een handjevol personages over.

De regen zorgde er ook voor dat de wachtrijen bij de spookhuizen blank kwamen te staan. Bij de nieuwe zombie-walkthrough The Final Hideout was sprake van zo veel wateroverlast dat de openluchtattractie een tijdje dicht moest. Na ruim een half uur was de walkthrough weer toegankelijk, zij het met een aangepaste looproute.

Blubber
Op het parkeerterrein trof een deel van de bezoekers nog een onaangename verrassing aan. Door de harde regen kwamen enkele tientallen auto's vast te staan in de modder. In de natte blubber konden automobilisten niet meer voor- of achteruit.

Toen provisorische oplossingen niet bleken te werken, moest Walibi trekkers inzetten om de vastgelopen wagens één voor één uit de modder te trekken. Dat nam een hoop tijd in beslag. Het pretpark was geopend tot 23.00 uur. Er waren zo'n 15.000 bezoekers aanwezig.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be