Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Kletsnatte Halloween Night in Toverland: enorme wachtrij voor droger

01-11-2021, 01.00 uur

Toverland heeft een kletsnatte halloweenavond achter de rug. Door het slechte weer waren veel bezoekers na verloop van tijd doorweekt. Zij besloten vervolgens massaal een droogautomaat op te zoeken.

Dat zorgde voor een komisch beeld, toen bij de droogmachine in themagebied Wunderland één van de langste wachtrijen in het park ontstond. In een filmpje is te zien hoe de gigantische rij zich uitstrekt langs de ingang van waterbaan Expedition Zork.

De drooginstallatie bestaat uit een huisje waar na het inwerpen van muntgeld hete lucht in wordt geblazen. Op die manier kunnen natte bezoekers zich weer een beetje laten opwarmen.

Dertien
Twaalf van de dertien Halloween Nights in Toverland zitten er na vanavond op. Volgende week is er nog één laatste halloweenavond, op zaterdag 6 november.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be