Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Halloween-actrice Avonturenpark Hellendoorn naar het ziekenhuis na ongeluk

01-11-2021, 16.07 uur

Een actrice van halloween-evenement Screams in Avonturenpark Hellendoorn is zaterdag gewond geraakt bij een ongeluk. Ze gleed uit bij het spookhuis Horror Hotel, waardoor ze haar stuitje brak. Dat melden betrokkenen aan Looopings.

De scare actor moest per ambulance afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Het slachtoffer bracht er rest van de avond door. Ter plekke bleek dat ze ook een scheurtje in haar elleboog had. Ze maakt het inmiddels goed.

Een woordvoerder van het Overijsselse pretpark kan bevestigen dat er een incident heeft plaatsgevonden met een actrice tijdens de laatste Screams-avond van het seizoen. In totaal waren er dit jaar vier halloweenavonden.

Gesloten
Horror Hotel is één van de drie haunted houses in Hellendoorn, naast Death Lab en House of Witches. Vanaf vandaag is het attractiepark gesloten voor de jaarlijkse winterstop. Die duurt tot volgend voorjaar.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be