Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Aparte wachtrij voor eerste karretje in flying coaster Phantasialand

01-11-2021, 16.43 uurBeeld: @funtimearena

Wie voorin wil in F.L.Y., de spectaculaire flying coaster van Phantasialand, kan sinds kort aansluiten in een aparte wachtrij. Het Duitse pretpark heeft een speciale rij in gebruik genomen voor bezoekers die per se in het eerste karretje willen plaatsnemen.

Passagiers leggen de rit in F.L.Y. liggend af. Na vertrek uit het station draaien de stoelen in de trein, waardoor inzittenden op hun buik in een harnas liggen. Dat zorgt voor een bijzondere vliegbeleving, die nog intenser aanvoelt op de eerste rij. Bezoekers zien dan immers geen andere karretjes.

F.L.Y. ging vorig jaar september open. Tot nu toe was het niet mogelijk om zelf een zitplaats te kiezen. De nieuwe wachtrij zorgt er wel voor dat bezoekers op drukke dagen een hoop geduld moeten hebben. Een bordje maakt melding van een extra wachttijd van maar liefst honderd minuten.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be