Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Vechtpartij op parkeerplaats Walibi Holland: 22-jarige man opgepakt

01-11-2021, 17.14 uur

Op de parkeerplaats van Walibi Holland is zondagavond gevochten. Twee bezoekers gingen met elkaar op de vuist. De aanleiding is niet duidelijk. Uiteindelijk werd één man aangehouden door de politie.

Het pretpark was tot 23.00 uur geopend voor de laatste avond van de Halloween Fright Nights 2021. Door de harde regen kwamen enkele tientallen auto's vast te staan op het modderige parkeerterrein. Tegelijkertijd sloeg bij twee automobilisten de vlam in de pan.

De politie spreekt zelf over een "verkeersconflict". Een 26-jarige man uit de gemeente Moerdijk raakte gewond bij het gevecht. Kort na het incident kon een 22-jarige man uit Rotterdam worden aangehouden.

Ambulance
"Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt", laat een politiewoordvoerder weten aan Looopings. Er kwam ook een ambulance ter plaatse. De verdachte zat vanochtend nog vast.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be