Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Het Arsenaal Vlissingen

Volledige inboedel van gesloten pretpark Het Arsenaal wordt geveild

30-10-2021, 13.34 uur

Wie mooie herinneringen heeft aan het gesloten piratenpretpark Het Arsenaal, kan nu een blijvend aandenken in huis halen. De volledige inboedel van het overdekte attractiepark in Vlissingen wordt geveild. In totaal gaan maar liefst 747 verschillende items onder de hamer.

Het Arsenaal was op donderdag 30 september 2021 voor de allerlaatste keer geopend. De locatie wordt omgebouwd tot een hotel. Alle attracties, decorstukken, exposities, aquaria en technische installaties moeten het veld ruimen.

Opvallende veilingitems zijn bijvoorbeeld een scheepssimulator, speeltoestellen, decors van het Piratenhol, modellen van zeilschepen, een pratend schilderij, de oude personeelskleding, informatieborden en originele aquaria, inclusief pompen en filters.

Animatronics
Pretparkfans zullen met name geïnteresseerd zijn in beelden en animatronics van piraten en papegaaien. De veiling omvat echter ook kantoorartikelen, kasten, speakers, barcodescanners, tafels, stoelen, een brandblusser, een vrieskist, keukenapparatuur, lantaarns en kunstplanten.

Vanaf dinsdag 2 november is het mogelijk om een bod uit te brengen. Dat kan via de website van BVA Auctions: bva-auctions.com. Het ophalen van de rekwisieten gebeurt op maandag 29 november.Meer Het Arsenaal Vlissingen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be