Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Eloria - Erlebnisfabrik

Veiling: rekwisieten van Duitse horrorattractie gaan onder de hamer

02-11-2021, 14.49 uur

Zelf een spookhuis beginnen? De decors van een grote Duitse horrorattractie worden geveild. Erlebniswelt Grusellabyrinth NRW, gelegen in Bottrop, ging begin 2020 failliet. Er kwam een nieuwe eigenaar, die onlangs een nieuw concept aankondigde.

De griezelbeleving wordt momenteel omgebouwd tot een "avonturenwereld" met games, escape rooms en andere interactieve thema-ervaringen, onder de noemer Eloria - Erlebnisfabrik. Op woensdag 3 november kunnen geïnteresseerden bieden op de oude horror-rekwisieten.

Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom om de kettingzagen, kostuums, maskers en decoraties te bekijken. Om 20.00 uur start de veiling. Vooraf reserveren is niet nodig. Men vraagt bij de entree om een vaccinatie-, herstel- of testbewijs.

Acteurs
Erlebniswelt Grusellabyrinth NRW opende in 2015. De trekpleister bestond uit zestien scènes met acteurs en drie doolhoven. De eerste onderdelen van opvolger Eloria zijn al beschikbaar. In 2022 moet de volledige transformatie zijn afgerond.Meer Eloria - Erlebnisfabrik
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be