Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verplaatst ingang Crush's Coaster vanwege drukte

28-10-2021, 11.45 uurBeeld: @DLPReport, @ED92Magic

De ingang van de populaire achtbaan Crush's Coaster in Disneyland Paris is verplaatst. Om de grote drukte bij de attractie in goede banen te leiden, werd de gebruikelijke entree afgesloten met hekken. Bezoekers betreden de wachtrij aan de andere kant van het plein.

Op die plek stonden eerder FastPass-automaten voor Les Tapis Volants - Flying Carpets Over Agrabah, de molen met vliegende tapijten van Aladdin. Nu is daar een provisorische rij gecreëerd voor de Finding Nemo-achtbaan. Disneyland Paris heeft het gratis FastPass-systeem afgelopen zomer definitief stopgezet.

Het themagebied met Crush's Coaster in het Walt Disney Studios Park heet sinds eind augustus Worlds of Pixar in plaats van Toon Studio. Daarbij horen ook de attracties Cars Quatre Roues Rallye, Cars Road Trip, Ratatouille: The Adventure, Toy Soldiers Parachute Drop, RC Racer en Slinky Dog Zigzag Spin.

Vier personen
Vanwege de populariteit en de bijzonder lage capaciteit puilt de wachtrij bij Crush's Coaster regelmatig uit. De 15,5 meter hoge spinning coaster van fabrikant Maurer Rides heeft losse karretjes in de vorm van schildpadden, voor maximaal vier personen.Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be