Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Bijzondere beelden: ritje in kermisattractie Chaos van bovenaf gezien

26-10-2021, 18.29 uurBeeld: Funfair Worldwide

Een Belgische youtuber komt met bijzondere beelden van de kermisattractie Chaos. Robin Demyttenaere van YouTube-kanaal Funfair Worldwide kreeg de kans om de thrillride van bovenaf te filmen. Daarvoor klom hij in de ruim 13 meter hoge mast van het gevaarte.

Chaos is een attractie van het type afterburner, gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG. De ride bestaat uit een heen en weer slingerende, draaiende arm met zes hangende gondels voor in totaal 24 personen. Tijdens de rit wordt een maximale hoogte bereikt van 22 meter.

De video van ruim zes minuten werd eerder deze maand opgenomen op de kermis in Nijmegen. In het filmpje komt niet alleen de arm met de gondels in beeld, maar ook de aandrijving. De maker spreekt over de "gevaarlijkste manier om een attractie in beeld te brengen".



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be