Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Gesloten restaurants in Europa-Park door nijpend personeelstekort

26-10-2021, 16.37 uur

Bezoekers van Europa-Park moeten niet raar opkijken als verschillende eetgelegenheden gesloten zijn, zelfs op drukke dagen. Het grootste attractiepark van Duitsland kampt nog steeds met een groot personeelstekort. Dat heeft invloed op het horeca-aanbod.

"Door het nijpende personeelstekort in de horeca ziet Europa-Park zich af en toe genoodzaakt om het gastronomische aanbod te beperken", bevestigt een woordvoerster aan de regionale nieuwssite BW24.

Bezoekers zullen daardoor ook langer in de rij moeten staan bij de restaurants die wel geopend zijn. "Onze personeelsafdeling zoekt momenteel mensen voor zo'n honderd vacatures", verduidelijkt de voorlichtster.

Rulantica
Naast de restaurants in de parken en themahotels zijn er ook medewerkers nodig voor operationele functies in het pretpark en waterwereld Rulantica.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be