Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Enorme ravage en twee gewonden door zware crash met kermiswagen

25-10-2021, 13.51 uurBeeld: AVLimburg.nl

Bij een groot ongeluk met een kermiswagen op snelweg A67 zijn vannacht twee gewonden gevallen. Een bestelwagen botste op een kermisvoertuig met een mobiele kassa als aanhanger. Het gaat om de kassa van de attractie X Factory, een draaiende bank van fabrikant KMG.

Het busje knalde rond 02.15 uur achterop de kermiswagen. Door de klap brak de aanhanger los. Het gevaarte raakte daarop de vangrail, terwijl de bestelbus op de zijkant terechtkwam. De ravage was enorm: het wegdek lag vol met brokstukken.

Een vrachtwagen erachter, die de onderdelen niet kon ontwijken, raakte beschadigd. Twee inzittenden van het busje zijn naar het ziekenhuis gebracht, melden regionale media. De politie vermoedt dat er meer mensen in zaten, maar zij zijn vermoedelijk gevlucht.

Afgesloten
De opruimwerkzaamheden namen enkele uren in beslag. Vanwege het incident moest de A67 vanaf Venlo richting Eindhoven afgesloten worden. De X Factory stond tot en met zondag 24 oktober op de kermis in Venlo.Meer kermis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be