Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Youtubers gooien 200 euro in coin pusher op de kermis: drieduizend munten

25-10-2021, 16.37 uur

Wat kun je winnen als je in één klap 200 euro uitgeeft aan de muntenschuivers op de kermis? Twee youtubers namen onlangs de proef op de som. Op het YouTube-kanaal Sven&Koen is te zien hoe twee kermisfanaten maar liefst drieduizend munten bestellen bij de kassa van de coin pushers.

Daarmee waren ze een hele middag zoet. In een video van ruim 33 minuten laten ze zien hoe ze met emmers vol munten langs de verschillende speelautomaten lopen, op zoek naar zo veel mogelijk punten. Ze ontdekken welke tactiek het best werkt én hoe je bonusspellen kunt winnen.

Als het duo na urenlang spelen alle gewonnen fiches bij elkaar optelt, blijken ze in totaal 250.000 punten verzameld te hebben. Uiteindelijk gaan ze naar huis met een grote Tristar-airfryer ter waarde van zo'n 60 euro en twee lolly's. Maar, zo concluderen de spelers; ze hebben wel een leuke dag gehad.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be