Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Freizeit-Land Geiselwind

Duits attractiepark opent eigen vakantiepark met bungalows

15-09-2022, 21.22 uur

Bezoekers van het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind kunnen binnenkort blijven slapen in een gloednieuw vakantiepark. Eind deze maand opent het Seaside Resort, met accommodaties in maritieme stijl. Verblijfsgasten krijgen 50 procent korting op tickets voor het attractiepark.

Het resort ligt op ongeveer tien minuten lopen van Freizeit-Land Geiselwind. Er staan 49 vakantiehuizen in de vorm van piratenschepen en piratenhutten. "De bungalows zijn liefdevol gedecoreerd en van alle gemakken voorzien", valt te lezen in een promotietekst. "Je zult een unieke nacht doorbrengen vol actie, plezier en avontuur."

De losstaande bungalows bestaan uit één of twee slaapkamers, een woonkamer met een zithoek, een badkamer met een douche, een koelkast en een terras. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning. In restaurant Seeblick staat dagelijks een ontbijtbuffet klaar. Later wordt ook een dinerbuffet geïntroduceerd.

Binnenspeeltuin
Kinderen kunnen zich uitleven in de nieuwe binnenspeeltuin Räuberhorde. Over een tijdje opent een bar met de naam The Anchor. Eigenlijk had het project al in het voorjaar van 2022 afgerond moeten zijn. De bouw liep echter flinke vertraging op. Het is de bedoeling om in 2023 nog sauna's, speelplaatsen en een minigolfbaan toe te voegen.Meer Freizeit-Land Geiselwind
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be