Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Nieuw ontwerp voor entree Plopsaland De Panne

28-10-2021, 23.59 uur

De ingang van Plopsaland De Panne wordt vernieuwd. Het enorme zeil met het logo van het Vlaamse attractiepark raakte onlangs los tijdens een zware storm. Sindsdien oogt de entree behoorlijk kaal. Inmiddels heeft Plopsa een ander doek laten maken, met een nieuw ontwerp.

Met het kleurgebruik en de vormgeving wordt ingespeeld op het naderende winterseizoen. Plopsaland blijft voor het eerst de hele winter geopend, op alle zaterdagen, zondagen en woensdagen en tijdens de volledige kerstvakantie.

Op de resterende dagen is het overdekte gedeelte Mayaland toegankelijk. Eerder gingen de poorten in de wintermaanden dicht voor onderhoud. Eigenlijk zou Plopsaland vorig jaar al de hele winter open zijn, maar dat kon uiteindelijk niet doorgaan in verband met de coronamaatregelen.

Bevestigd
De storm van vorige week zorgde voor zo'n 25.000 euro aan schade, waaronder het losgeraakte zeil. Het nieuwe exemplaar wordt aan de entree bevestigd zodra de weersomstandigheden het toelaten. Vandaag waaide het nog te hard om de klus te klaren.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be