Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Video: Walibi Belgium heeft geheime bar met gewaagde acts en schaarsgeklede vrouwen

25-10-2021, 14.51 uur

Bezoekers van Walibi Belgium kunnen tijdens het halloweenseizoen op zoek naar een geheime bar: The Bar'Hell. Op een afgelegen plek in het familiepretpark bevindt zich een verborgen café waar uitdagende acts worden opgevoerd. Zo lopen er schaarsgeklede dansers rond die shotjes uitdelen.

In verschillende terraria zijn slangen, schorpioenen en vogelspinnen te vinden. Ook treedt er een sensuele zangeres op en is er een gewaagde paaldansact met een striptease. The Bar'Hell is dan ook niet geschikt voor kinderen.

Wie naar binnen durft, kan zich melden bij een zogenaamde nachtwinkel aan de zijkant van eetgelegenheid La Terrasse. Dat is tegenover de rondrit Melody Road. Eenmaal binnen in de Night Shop blijkt dat de 'winkel' slechts dient als een façade voor de bar.

Tickets
Door een cola-automaat te openen, ontstaat een doorgang naar The Bar'Hell. Die blijkt gebouwd te zijn in het oude station van de gesloten treinbaan MusicXpress. De bar is geopend vanaf 13.00 uur tot sluitingstijd van het park. Losse tickets kosten 5 euro op reguliere dagen en 6 euro op dagen met een avondopenstelling. Toegang tot de bar zit ook inbegrepen bij voorrangaspas Speedy Hell Ultimate (85 euro).

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be